DSEB og ICC Danmark årsmiddag 2019

Dato/Tid
onsdag 20. november 2019
17:45 - 22:00

Sted
Børsen

DSEB og ICC Danmark årsmiddag 2019

DSEB og ICC Danmark afholder onsdag den 20. november 2019 årsmiddag. Årsmiddagen har til formål at hylde det tætte samarbejde mellem forskningen og dansk erhvervsliv. Til middagen deltog erhvervslivets topchefer og ICC Danmarks eksperter, politikere, diplomater og andre interessenter. ICC har 100-års jubilæum i 2019 og derfor inviteres kommer der en særlig hovedtaler i år.

Tietgenprisen
Senere på aftenen vil Tietgenprisen blive uddelt af DSEB. DSEB uddeler årligt Tietgenprisen på 500.000 kr. som anerkendelse af betydelig forskningsindsats foretaget af unge forskere inden for erhvervsrettet humaniora og samfundsvidenskab. Tietgenprisen er blevet uddelt siden 1929, hvor den blev indstiftet for at markere 100-året for C.F. Tietgens fødsel. Prisen er en af de mest prestigefyldte, danske hædersbevisninger, der uddeles til yngre forskere i Nordeuropa. Prisen er gennem årene givet til store talenter og personligheder. Den belønner unge forskertalenter inden for erhvervsrettet samfundsvidenskab og humaniora, der i særlig grad har opnået resultater på den internationale scene.

I DSEB vil vi gerne støtte forskertalenter inden for erhvervsrettet samfundsvidenskab og humaniora, som både laver god forskning, men som også formår at engagere sig og skabe betydelig værdi uden for de akademiske miljøer,” siger DSEB’s bestyrelsesformand, Torben Möger Pedersen.

Kort utilgængelig