DSEB og ICC Danmark årsmiddag 2018

Dato/Tid
onsdag 21. november 2018
17:45 - 23:00

Sted
Børsen

DSEB og ICC Danmark årsmiddag 2018

DSEB og ICC Danmark afholder tirsdag den 21. november 2018 årsmiddag. Årsmiddagen har til formål at hylde det tætte samarbejde mellem forskningen og dansk erhvervsliv. Middagen er for erhvervslivets topchefer og eksperter, politikere, diplomater og andre interessenter.

I år sætter vi fokus på bæredygtighed og FN’s mål for en bæredygtig udvikling, som i stigende grad er en inspirationskilde og platform for store og små virksomheder.

ICC tager aktiv del i kampen for at opnå FN’s mål for bæredygtig udvikling gennem HLPF (FN’s High-level Political Forum on Sustainable Development) på SDG Business Forum. Til SDG Business Forum inviteres ledere fra erhvervslivet, regeringsleder og ledere af FN-agenturer, centrale internationale organisationer og civilsamfundsgrupper til at kortlægge hvilken rolle erhvervslivet kan spille for at opnå FN’s mål. Alle fra små og mellemstore virksomheder til multinationale selskaber i det globale erhvervsliv kan bidrage til at opnå ​​2030-dagsordenen og realiseringen af ​​en langvarig og velstående fremtid for alle.

Det danske erhvervsliv er godt inde i kampen for at opnå FN’s mål. Især Grundfos spiller en markant rolle. Grundfos er en danskejet international virksomhed, der med en andel på omkring 50 pct. af verdensmarkedet inden for cirkulationspumper er verdens største producent af pumper. Grundfos har de seneste år vist, at det kræver en global alliance mellem civilsamfund, NGO’er og erhvervsliv for at FN’s mål for bæredygtig udvikling kan føres ud i livet. Grundfos er en af de danske virksomheder, som har vist, at der er et stort forretningspotentiale i at tage aktiv del i opnåelse af FN’s mål for bæredygtig udvikling.

Derfor er det med stor glæde, at aftenens middagstaler er Mads Nipper, CEO, Grundfos.

Senere på aftenen vil DSEB forestå uddelingen af Tietgenprisen. DSEB uddeler årligt Tietgenprisen på 500.000 kr. som anerkendelse af betydelig forskningsindsats foretaget af unge forskere inden for erhvervsrettet humaniora og samfundsvidenskab.

Billeder fra DSEB & ICC Danmarks årsmiddag 2017


DSEB, Danish Society for Education and Business, er en forening, der arbejder for at øge værdiskabelsen i danske virksomheder og det danske samfund ved at støtte udviklingen af forretningsrelaterede uddannelses- og forskningsmæssige kompetencer, som et globalt erhvervsliv efterspørger.

ICC Danmark er den danske afdeling af International Chamber of Commerce, der er en erhvervsorganisation, som arbejder for frihandel og for harmonisering af regler og standarder i international handel. Formålet er at gøre det lettere og mere forudsigeligt for virksomheder at handle på tværs af grænser.

Kort utilgængelig