ICC Danmark

WTO og ICC annoncerer endnu et succesfuldt forslag under “Small Business Champions”

WTO og ICC annoncerede den 12. december 2017, at der var kommet et tredje initiativ ved ICC-WTO Small Business Champions. Forslaget er fra Argentinas handelskammer.

Small Business Champions
ICC og WTO lancerede initiativet Small Business Champions for at forbedre små og mellemstore virksomheders deltagelse i international handel. Initiativet giver virksomheder og organisationer verden over mulighed for at foreslå innovative og praktiske ideer. De virksomheder, der fremsætter vellykkede forslag, vil blive anerkendt som “ICC-WTO Small Business Champions”. Læs mere om initiativet her. 

Uddannelsesprogram
Forslaget fra Det argentinske handelskamre omhandler udvikling af et uddannelsesprogram for små og mellemstore virksomheder, så de bedre kan få adgang til globale markeder. Uddannelsesprogrammet “Global SME’s Launchpad” vil gøre det muligt for 100 små og mellemstore virksomheder i Argentina at forbedre deres erhvervskompetencer gennem et skræddersyet uddannelsesforløb.

Udvælgelsen af ​​virksomheder vil være baseret på specifikke vurderingskriterier såsom innovation og kreativitet. Uddannelsesprogrammet vil fokusere på at øge virksomhedernes erhvervskompetencer inden for områder som e-handel, ledelsesmæssige færdigheder, marketingstrategier, kundeservice og virksomhedernes ansvar.

Skabe muligheder og globale kompetencer
WTO’s generaldirektør Roberto Azevêdo udtaler i denne forbindelse: “Dette er et glimrende initiativ, der har til formål at give små og mellemstore virksomheder de nødvendige færdigheder til at operer på det globale marked.” Roberto Azevêdo takker Argentinas Handelskammer for at fremsætte dette forslag og fortsætter: ”Jeg er glad for, at vi kan annoncere dette initiativ til støtte for små og mellemstore virksomheder i Argentina, under vores ministerkonference her i Buenos Aires. ”

ICC’s generalsekretær John Danilovich udtaler: “Vi glæder os over det seneste forslag som led i initiativet ICC-WTO Small Business Champions. Jeg vil gerne rose det Argentinske Handelskammer for at udvikle et program, der har et betydeligt potentiale for at forbedre miljøet og infrastrukturen, der er nødvendig for at øge væksten i små og mellemstore virksomheder. “

Flere nyheder

ICC udgiver global outsourcing guide

ICC udgiver en praktisk vejledning om vellykkede outsourcing løsninger – tilgængelig til gratis download. I en globaliseret verden søger flere og flere virksomheder efter samarbejde og outsourcing på andre markeder og regioner. Ifølge en undersøgelse […]

Læs mere

Alle priser er + MOMS og inkluderer IKKE fragtomkostninger!