ICC Danmark

Ny rapport vil sikre bæredygtig forretningsføring

The Earth Security Report blev lanceret den 19. august 2017 og indeholder en køreplan for globale virksomheder til at tilpasse i sig vækstkravene om social integration og miljøsikkerhed i forhold til SDG’erne. Rapporten vil sikre global sikkerhed for miljø gennem bæredygtig forretningsføring. Det er Earth Security Group, som udgiver rapporten.

The Earth Security Report, Jordsikkerhedsrapporten, tager udgangspunkt i, at det er nødvendigt, at virksomheder tilpasser sine aktiviteter til samfundets behov og ressourcer. Rapporten er understøttet af ICC som global opsøgende partner og støttet af HSBC Bank og Det Schweiziske Agentur for Udvikling og Samarbejde.

Alejandro Litovsky, Earth Security Group CEO udtalte om rapportens lancering: “ The Earth Security Report markerer en ny milepæl i vores mission for at tilpasse og balancere væksten i den private sektor med bæredygtig udvikling. The Earth Security Report omdefinerer erhvervslivets metriks ved at fremlægge en praktisk køreplan for virksomheder og investorer til at redefinere de aktiviteter, der er essentielle for bæredygtige vækst. ”

ICC’s tager rapporten i brug
ICCs generalsekretær John Danilovich mener, at rapporten er til stor gavn: “Jordsikkerhedsrapport 2017 giver en klar analytisk køreplan for virksomheder og investorer til at forstå de kommercielle udfordringer, der er i centrum af Sustainable Development Goals (SDG’erne). SDG er et sæt af 17 “Globale mål” med ialt 169 delmål. Læs mere om SDG’erne her.

Danilovich fortsætter: “ICC vil aktivt henvise til resultaterne i rapporten til dialog med regeringsledere om implementeringen af ​​SDG’erne – både på nationalt plan og vores unikke rolle i FN som en verdensomspændende stemme for erhvervslivet på FN’s generalforsamling. ”

Balance mellem nærmiljøets behov og virksomheders aktivitet
Rapporten undersøger miljømæssige, sociale og styrende pres, der underminerer den globale sikkerhed for nærmiljø og velstand. Rapporten afslører den globale industris indvirkning og eksponering på problemstillinger som arbejdsløshed og forurening. Rapporten foreslår praktiske ændringer som virksomheder kan gøre for at skabe balance mellem deres aktivitet og det pågældende lands bæredygtig vækst, social velstand og ressourcer. Rapporten tager udgangspunkt i, at der skal være balance mellem nærmiljøets behov, mulige ressourcer og en virksomheds aktivitet.

Især den dansk fødevaresektor gør meget for at skabe bæredygtig forretningsføring både nationalt og globalt. Dansk erhvervsliv er verdenskendt for bæredygtige forretningsføring, fokus på nærmiljø, social velstand og ressourcer. Da Lars Løkke Rasmussen som formand åbnede det årlige OECD-topmøde i Paris i juni åbnede, pointerede Løkke vigtigheden af lokalt, nationalt og internationalt samarbejde, herunder ansvarlig forretningsføring samt fokus på sociale og miljømæssige spørgsmål.

For mere information om rapporten og downloade rapporten her:Link 

Flere nyheder

NY udgave af ICC Guide to Export Import

Det er nu muligt at købe den 5. udgave af ICC Guide to Export & Import. Den 5. udgave går endnu mere i dybden end sine forgænger ved at introducere de væsentlige regler og standardpraksis […]

Læs mere
Copenhagen Arbitration Day 2018

Voldgiftinstituttet og ICC Danmark var værter for den første Copenhagen Arbitration Day, som blev afholdt den 5. april 2018 på Børsen. ICC International Court of Arbitration i fremgang Præsident for ICC International Court of Arbitration, […]

Læs mere
ICC Danmark har fået ny Vice General Sekretær

ICC Danmark har ansat en ny Vice General Sekretær efter, at Nynne Norman Scheuer fratrådte stillingen.  Vores nye Vice General Sekretær er cand. polit. Christian Sestoft. Christian (46 år) er en erfaren politisk-økonomisk medarbejder i […]

Læs mere