ICC Danmark

Ny rapport vil sikre bæredygtig forretningsføring

The Earth Security Report blev lanceret den 19. august 2017 og indeholder en køreplan for globale virksomheder til at tilpasse i sig vækstkravene om social integration og miljøsikkerhed i forhold til SDG’erne. Rapporten vil sikre global sikkerhed for miljø gennem bæredygtig forretningsføring. Det er Earth Security Group, som udgiver rapporten.

The Earth Security Report, Jordsikkerhedsrapporten, tager udgangspunkt i, at det er nødvendigt, at virksomheder tilpasser sine aktiviteter til samfundets behov og ressourcer. Rapporten er understøttet af ICC som global opsøgende partner og støttet af HSBC Bank og Det Schweiziske Agentur for Udvikling og Samarbejde.

Alejandro Litovsky, Earth Security Group CEO udtalte om rapportens lancering: “ The Earth Security Report markerer en ny milepæl i vores mission for at tilpasse og balancere væksten i den private sektor med bæredygtig udvikling. The Earth Security Report omdefinerer erhvervslivets metriks ved at fremlægge en praktisk køreplan for virksomheder og investorer til at redefinere de aktiviteter, der er essentielle for bæredygtige vækst. ”

ICC’s tager rapporten i brug
ICCs generalsekretær John Danilovich mener, at rapporten er til stor gavn: “Jordsikkerhedsrapport 2017 giver en klar analytisk køreplan for virksomheder og investorer til at forstå de kommercielle udfordringer, der er i centrum af Sustainable Development Goals (SDG’erne). SDG er et sæt af 17 “Globale mål” med ialt 169 delmål. Læs mere om SDG’erne her.

Danilovich fortsætter: “ICC vil aktivt henvise til resultaterne i rapporten til dialog med regeringsledere om implementeringen af ​​SDG’erne – både på nationalt plan og vores unikke rolle i FN som en verdensomspændende stemme for erhvervslivet på FN’s generalforsamling. ”

Balance mellem nærmiljøets behov og virksomheders aktivitet
Rapporten undersøger miljømæssige, sociale og styrende pres, der underminerer den globale sikkerhed for nærmiljø og velstand. Rapporten afslører den globale industris indvirkning og eksponering på problemstillinger som arbejdsløshed og forurening. Rapporten foreslår praktiske ændringer som virksomheder kan gøre for at skabe balance mellem deres aktivitet og det pågældende lands bæredygtig vækst, social velstand og ressourcer. Rapporten tager udgangspunkt i, at der skal være balance mellem nærmiljøets behov, mulige ressourcer og en virksomheds aktivitet.

Især den dansk fødevaresektor gør meget for at skabe bæredygtig forretningsføring både nationalt og globalt. Dansk erhvervsliv er verdenskendt for bæredygtige forretningsføring, fokus på nærmiljø, social velstand og ressourcer. Da Lars Løkke Rasmussen som formand åbnede det årlige OECD-topmøde i Paris i juni åbnede, pointerede Løkke vigtigheden af lokalt, nationalt og internationalt samarbejde, herunder ansvarlig forretningsføring samt fokus på sociale og miljømæssige spørgsmål.

For mere information om rapporten og downloade rapporten her:Link 

Flere nyheder

Ny generalsekretær for ICC Danmark

Brian Mikkelsen erstatter Jens Klarskov på posten som generalsekretær for ICC Danmark. Det sker samtidig med at Brian Mikkelsen tiltræder som administrerende direktør i Dansk Erhverv. Brian er tidligere justits-, erhvervs og kulturminister samt tidligere […]

Læs mere
ICC’s nye formand er Paul Polman

Paul Polman, administrerende direktør for Unilever, er blevet valgt som formand for ICC ved World Council i Paris den 21. juni. Ambitioner om bæredygtigt erhverv Polman har været leder af Unilever siden 2009. Hr. Polman […]

Læs mere
Virksomheder kæmper for at nedbryde plastforurening

ICC markerede World Environment Day ved at fremhæve innovative virksomheder rundt omkring i verden, der forpligter sig til at nedbryde plastforurening. FN’s World Environment Day Hvert år den 5. juni afholdes FN’s World Environment Day. […]

Læs mere
ICC Voldgiftsinstitution er den mest foretrukne i verden

ICC Internationale Voldgiftsdomstol er igen blevet anerkendt som den mest foretrukne voldgiftsinstitution i hele verden ifølge en større international voldgiftsundersøgelse. Undersøgelsen blev udført af International Arbitration School, Queen Mary University of London (QMUL) i samarbejde […]

Læs mere