ICC Danmark

Ny formand for ICC’s miljø- og energikommission

ICC har udnævnt Justin Perrettson som ny formand for ICC’s miljø- og energikommission, gældende fra 1. marts 2018.

Perrettson er Head of Global Engagements hos Novozymes, verdens førende bioinnovationsfirma, hvor han leder en række politiske interaktioner, som understøtter deres agenda for bæredygtighed. Perrettson har stor international politisk erfaring fra rådgivning, økonomi og non-profit sektorer og har de seneste 7 år fungeret som aktivt medlem af ICC’s miljø- og energikommission.

Bæredygtighed skal endnu mere på dagsorden
Perrettson har været med til at lede udviklingen af de bæredygtige udviklingsmål om klimaændringer og offentlig-private partnerskaber i ICC. Han bringer store lederskab færdigheder og erfaring fra erhvervslivet til sin nye stilling.

Perrettson vil være ansvarlig for at sikre ICC’s ledende rolle for ansvarlig forretningsindsats, der fremmer en bæredygtig og økonomisk vækst i overensstemmelse med FN’s klimaændringer og bæredygtige udviklingsmål (SDG’er)

Perrettson har den rette erfaring og vision
ICCs generalsekretær John Danilovich siger om Perrettson: “Perrettson har den erfaring, energi og vision, der skal til for at tage ICC’s rolle i dette essentielle område fra stærk til endnu stærkere.”

Perrettson udtaler selv: “Jeg er både glad og beæret over at overtage denne stilling og arbejde med verdens største forretningsorganisation for at drive den globale bæredygtige agenda fremad.”

Perrettson overtager stillingen efter Kersten Karl Barth, som har ledet arbejdet ICC’s miljø- og energikommission i de sidste fem år. ICC udtrykte taknemmelighed for Barths tid, engagement og ledelse i sin tid som formand og ser frem til hans fortsatte engagement i ICC’s politiske arbejde.

 

Justin Perrettson, Head of Global Engagements, Novozymes

Flere nyheder

ICC Danmark har fået ny Vice General Sekretær

ICC Danmark har ansat en ny Vice General Sekretær efter, at Nynne Norman Scheuer fratrådte stillingen.  Vores nye Vice General Sekretær er cand. polit. Christian Sestoft. Christian (46 år) er en erfaren politisk-økonomisk medarbejder i […]

Læs mere
Digitale færdigheder har stor betydning for SDG’erne

Digital teknologi er et vigtigt redskab for bæredygtig udvikling. Men mange mennesker rundt omkring i verden mangler stadig grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at høste fordelene ved den digitale økonomi. ICC´s Basis Action Support […]

Læs mere
Small Business Champions-initiativet er en succes

ICC og WTO annoncerede den 14. marts, at de har udvalgt yderligere tre Small Business Champions -forslag, som er fremsat af henholdsvis Institut for Eksport og International Handel (UK), eBay (USA) og National Confederation of […]

Læs mere
ICC udgiver global outsourcing guide

ICC udgiver en praktisk vejledning om vellykkede outsourcing løsninger – tilgængelig til gratis download. I en globaliseret verden søger flere og flere virksomheder efter samarbejde og outsourcing på andre markeder og regioner. Ifølge en undersøgelse […]

Læs mere