ICC Danmark

Ny formand for ICC’s miljø- og energikommission

ICC har udnævnt Justin Perrettson som ny formand for ICC’s miljø- og energikommission, gældende fra 1. marts 2018.

Perrettson er Head of Global Engagements hos Novozymes, verdens førende bioinnovationsfirma, hvor han leder en række politiske interaktioner, som understøtter deres agenda for bæredygtighed. Perrettson har stor international politisk erfaring fra rådgivning, økonomi og non-profit sektorer og har de seneste 7 år fungeret som aktivt medlem af ICC’s miljø- og energikommission.

Bæredygtighed skal endnu mere på dagsorden
Perrettson har været med til at lede udviklingen af de bæredygtige udviklingsmål om klimaændringer og offentlig-private partnerskaber i ICC. Han bringer store lederskab færdigheder og erfaring fra erhvervslivet til sin nye stilling.

Perrettson vil være ansvarlig for at sikre ICC’s ledende rolle for ansvarlig forretningsindsats, der fremmer en bæredygtig og økonomisk vækst i overensstemmelse med FN’s klimaændringer og bæredygtige udviklingsmål (SDG’er)

Perrettson har den rette erfaring og vision
ICCs generalsekretær John Danilovich siger om Perrettson: “Perrettson har den erfaring, energi og vision, der skal til for at tage ICC’s rolle i dette essentielle område fra stærk til endnu stærkere.”

Perrettson udtaler selv: “Jeg er både glad og beæret over at overtage denne stilling og arbejde med verdens største forretningsorganisation for at drive den globale bæredygtige agenda fremad.”

Perrettson overtager stillingen efter Kersten Karl Barth, som har ledet arbejdet ICC’s miljø- og energikommission i de sidste fem år. ICC udtrykte taknemmelighed for Barths tid, engagement og ledelse i sin tid som formand og ser frem til hans fortsatte engagement i ICC’s politiske arbejde.

 

Justin Perrettson, Head of Global Engagements, Novozymes

Flere nyheder

Danske virksomheder styrker ulande med frihandel

Onsdag den 13. marts 2019 afholder ICC Danmark, Udenrigsministeriet, Danske Rederier og Mærsk et roundtable-møde, som skal få danske virksomheder med i en offentlig-privat alliance, der skal hjælpe ulande til at fjerne helt konkrete forhindringer […]

Læs mere
ICC’s årlige mæglingsuge

ICC afholdte årets største uddannelsesbegivenhed, ICC Mediation Week, i Paris i starten af februar. Mere end 500 studerende, ADR-praktikere og frivillige fra hele verden var samlet i en uge til læring, netværk og sjov. Studerende […]

Læs mere
Når bæredygtighed bliver mere end blot ”business care”

Industrisektoren verden over kan drage fordel af bæredygtighed. Michael Wilkins fastslår, at bæredygtighed ikke blot er tomme ord, men selv industrisektoren kan drage økonomiske fordele af bæredygtigt erhverv. Michael Wilkins, chef for Bæredygtig Finansiering, S&P […]

Læs mere