ICC Danmark

Ny formand for ICC’s miljø- og energikommission

ICC har udnævnt Justin Perrettson som ny formand for ICC’s miljø- og energikommission, gældende fra 1. marts 2018.

Perrettson er Head of Global Engagements hos Novozymes, verdens førende bioinnovationsfirma, hvor han leder en række politiske interaktioner, som understøtter deres agenda for bæredygtighed. Perrettson har stor international politisk erfaring fra rådgivning, økonomi og non-profit sektorer og har de seneste 7 år fungeret som aktivt medlem af ICC’s miljø- og energikommission.

Bæredygtighed skal endnu mere på dagsorden
Perrettson har været med til at lede udviklingen af de bæredygtige udviklingsmål om klimaændringer og offentlig-private partnerskaber i ICC. Han bringer store lederskab færdigheder og erfaring fra erhvervslivet til sin nye stilling.

Perrettson vil være ansvarlig for at sikre ICC’s ledende rolle for ansvarlig forretningsindsats, der fremmer en bæredygtig og økonomisk vækst i overensstemmelse med FN’s klimaændringer og bæredygtige udviklingsmål (SDG’er)

Perrettson har den rette erfaring og vision
ICCs generalsekretær John Danilovich siger om Perrettson: “Perrettson har den erfaring, energi og vision, der skal til for at tage ICC’s rolle i dette essentielle område fra stærk til endnu stærkere.”

Perrettson udtaler selv: “Jeg er både glad og beæret over at overtage denne stilling og arbejde med verdens største forretningsorganisation for at drive den globale bæredygtige agenda fremad.”

Perrettson overtager stillingen efter Kersten Karl Barth, som har ledet arbejdet ICC’s miljø- og energikommission i de sidste fem år. ICC udtrykte taknemmelighed for Barths tid, engagement og ledelse i sin tid som formand og ser frem til hans fortsatte engagement i ICC’s politiske arbejde.

 

Justin Perrettson, Head of Global Engagements, Novozymes

Flere nyheder

Ny generalsekretær for ICC Danmark

Brian Mikkelsen erstatter Jens Klarskov på posten som generalsekretær for ICC Danmark. Det sker samtidig med at Brian Mikkelsen tiltræder som administrerende direktør i Dansk Erhverv. Brian er tidligere justits-, erhvervs og kulturminister samt tidligere […]

Læs mere
ICC’s nye formand er Paul Polman

Paul Polman, administrerende direktør for Unilever, er blevet valgt som formand for ICC ved World Council i Paris den 21. juni. Ambitioner om bæredygtigt erhverv Polman har været leder af Unilever siden 2009. Hr. Polman […]

Læs mere
Virksomheder kæmper for at nedbryde plastforurening

ICC markerede World Environment Day ved at fremhæve innovative virksomheder rundt omkring i verden, der forpligter sig til at nedbryde plastforurening. FN’s World Environment Day Hvert år den 5. juni afholdes FN’s World Environment Day. […]

Læs mere
ICC Voldgiftsinstitution er den mest foretrukne i verden

ICC Internationale Voldgiftsdomstol er igen blevet anerkendt som den mest foretrukne voldgiftsinstitution i hele verden ifølge en større international voldgiftsundersøgelse. Undersøgelsen blev udført af International Arbitration School, Queen Mary University of London (QMUL) i samarbejde […]

Læs mere