ICC Danmark

Update: Incoterms® 2020

De nye Incoterms® regler træder i kraft pr. 1. januar 2020. Fra denne dato bør enhver købs- og salgskontrakt henvise til Incoterms®2020 reglerne.

Den engelsksprogede version Incoterms®2020 – Rules kan bestilles i ICC Danmarks webshop. Som medlem af ICC Danmark får du 20 pct. rabat på alle bogkøb.

Incoterms®2020 indeholder de nye ICC regler for anvendelse af de 11 Incoterms® salgsklausuler. Den tager højde for den seneste udvikling i handelssædvane og opdaterer og samler nogle af de tidligere regler.

En dansk oversættelse er under udarbejdelse og ventes udgivet i 2019.

Du kan allerede nu reservere den danske version ved at sende en mail til : info@iccdanmark.dk.

Datoerne for ICC Danmarks seminarer om Incoterms®2020 afventer den færdige danske oversættelse, men annonceres snarest muligt til afvikling fra og med januar 2020.

Spørgsmål kan rettes til sekretariatet.

Flere nyheder

ICC Danmark og COVID-19

ICC Danmarks ekspertgrupper (komitéer) afholder fortsat møder, der følger myndighedernes anbefalinger. Fysiske møder vil som hovedregel også ske online. ICC Danmark og DSEB’s årsmiddag 2020 er desværre aflyst pga. myndighedernes restriktioner. Fysiske Incoterms-seminarer er sat […]

Læs mere
Incoterms-seminar i din virksomhed?

Ønsker jeres virksomhed et skræddersyet hel- eller halvdagsseminar for medarbejdere og interessanter, er I velkomne til at rette henvendelse til ICC Danmark for et konkret tilbud: info@iccdanmark.dk Covid-19: Alle kurser skal følge myndighedernes retningslinjer.

Læs mere
Covid-19

ICC Danmark afholder fysiske møder efter myndighedernes retningslinjer.

Læs mere
INCOTERMS 2020 – HVAD ER NYT?

INCOTERMS 2020 er trådt i kraft og erstatter dermed 2010-versionen. Af Ulla Fabricius – leder af den danske ICC drafting gruppe og partner i Njord Law Firm. ÆNDRINGER DU BØR VÆRE OPMÆRKSOM PÅVed første øjekast […]

Læs mere
Danske virksomheder styrker ulande med frihandel

Onsdag den 13. marts 2019 afviklede ICC Danmark, Udenrigsministeriet, Danske Rederier og Mærsk et roundtable-møde om at engagere flere danske virksomheder i en offentlig-privat alliance, der hjælper ulande til at fjerne helt konkrete forhindringer for […]

Læs mere