ICC Danmark

ICC’s Internationale Domstols verdensaftryk

ICC åbner oversøiske sagsbehandlingskontor – det giver ICC domstol et markant globalt fodaftryk.

MENA Repræsentantskontor i De Forenede Arabiske Emirater
ICC’s Internationale Voldgiftsdomstol har meddelt, at der åbnes et repræsentativt kontor for Mellemøsten og Nordafrika (MENA) regionen. Det blev besluttet på ICC’s MENA-konferencen om international voldgift. (Læs mere om)

ICC-præsident Alexis Mourre udtaler: “Vores nye repræsentationskontor i Abu Dhabi er en bekræftelse på den voksende relevans af international voldgift i MENA-regionen. Det vil sprede den store erfaring fra ICC Domstolen og dets sekretariat med at tilpasse voldgiftsbrugerens behov. Vi er glade for at arbejde med ADGM ved at bringe vores tjenester tættere på vores brugere i regionen, i realtid og på lokalsprog. ” (Læs mere om) Flytningen er det seneste efter New York, Brasilien og Singapore – alle udvider ICC Internationale Domstols aftrykket over hele verden.

ICC i Singapore
Singapores lovministerium (MinLaw) og ICC’s internationale voldgiftsdomstol meddelte den 28. juni, at ICC’s internationale voldgiftsdomstol vil oprette et sagsbehandlingskontor i Singapore, der har til formål at styrke voldgift og tjene tvistbilæggelsesbehovet hos virksomheder rundt om i verden.

MinLaw og ICC’s internationale voldgiftsdomstol meddelte deres samarbejde ved at underskrive ​​et aftalememorandum MOU, som blev underskrevet af Han Kok Juan, vicegeneralsminister for MinLaw og Alexis Mourre, præsident for ICC Domstol på den tredje ICC Asia-konference i Singapore den 28. juni 2017. (Læs mere om)

Alexis Mourre udtalte efterfølgende: “Med sine to sagsbehandlingsteam i Hongkong og Singapore samt dets repræsentationskontor i Shanghai kan Retten nu tilbyde en unik international voldgiftsplatform på tværs af hele det asiatiske kontinent”. Dertil har Danilovich udtalt: “Det MOU, der blev underskrevet den 28. juni, markerer et stadig stærkere forhold til Singapore, der understøttes af en fælles vision om, at privat virksomhed, udvikling af menneskelig kapital og retsstatsprincippet er grundlaget for vellykkede økonomier og velstående samfund.”

Flere nyheder

ICC’s faste observatør ved FN stopper

Louise Kantrow stopper som konsulent og fast observatør ved FN for ICC. Det blev meddelt på ICC’s Knowledge Sharing Sessions i Paris den 14. november. Louise Kantrow har i løbet af de sidste ti år […]

Læs mere
ICC udgiver nye procedurer for voldgiftsdomstol

ICC’s nye voldgiftsregler trådte i kraft 1. marts 2017. Voldgiftsreglernes procedurer gælder for alle voldgiftskrav, der fremsættes i henhold til ICC-reglerne. Den forenklede procedure gælder for alle voldgiftskrav, der er fremsat i henhold til ICC-reglerne, […]

Læs mere