ICC Danmark

ICC’s faste observatør ved FN stopper

Louise Kantrow stopper som konsulent og fast observatør ved FN for ICC. Det blev meddelt på ICC’s Knowledge Sharing Sessions i Paris den 14. november.

Louise Kantrow har i løbet af de sidste ti år været konsulent, først som fast repræsentant i FN og i det sidste år som fast observatør i FN for ICC. Louise har ydet et særdeles bidrag til ICC’s engagement med FN på vegne med hensyn til global forretning. Louise koordinerede forretningsmæssige engagement på flere FN-konferencer, herunder den historiske 2030-Development Agenda, underskrevet af 193 medlemsstater.

John Danilovich, generalsekretær ICC siger: ”Jeg er personligt taknemmelig for den nøglerolle, Louise spillede i kampagnen for ICC, for at opnå Observatørstatus på FN’s Generalforsamling.”

ICC’s nye permanente observatør
Andrew Wilson bliver ICC’s permanent observatør i begyndelsen af ​​2018. Andrew har med sin stilling som global kommunikationsdirektør og stabschef i ICC’s hovedkvarter arbejdet koncentreret om vores engagement med internationale organisationer i løbet af de sidste tre år.

Andrews udnævnelse til permanent observatør vil sikre vigtig kontinuitet i vores arbejde med FN og bygge videre på vores strategiske drivkraft for at forbedre vores tilstedeværelse i FN som verdens førende handelsstemme.

Flere nyheder

ICC udgiver nye procedurer for voldgiftsdomstol

ICC’s nye voldgiftsregler trådte i kraft 1. marts 2017. Voldgiftsreglernes procedurer gælder for alle voldgiftskrav, der fremsættes i henhold til ICC-reglerne. Den forenklede procedure gælder for alle voldgiftskrav, der er fremsat i henhold til ICC-reglerne, […]

Læs mere
ICC Danmark & DSEB’s årsmiddag 2017

ICC Danmarks årsmiddag blev for tredje gang afholdt i samarbejde med DSEB (Danish Society for Education and Business) den 14. november. ICC og DSEB’s afholder årsmiddag sammen for at hylde det tætte samarbejde mellem forskning […]

Læs mere