ICC Danmark

ICC Voldgiftsinstitution er den mest foretrukne i verden

ICC Internationale Voldgiftsdomstol er igen blevet anerkendt som den mest foretrukne voldgiftsinstitution i hele verden ifølge en større international voldgiftsundersøgelse.

Undersøgelsen blev udført af International Arbitration School, Queen Mary University of London (QMUL) i samarbejde med White & Case. Undersøgelsesresultaterne viser, at ICC skiller sig markant ud som den mest foretrukne institution med en betydelig margin på 77pct. Resultatet anerkender ICC’s omdømme, anerkendelse og global tilstedeværelse samt dets internationale erfaring og evne til at tage hensyn til brugernes specifikke behov og præferencer.

Undersøgelsen bekræfter, at ICC er den mest foretrukne institution i alle regioner, herunder Asia Pacific, og forudsiger, at den fortsat vil bevare sin nuværende markedsledende position i de kommende år.

“Vi er glade for at se, at ICC fortsat er den førende institution på hvert kontinent, herunder det hurtigt voksende Asien-Stillehavsområde, Latinamerika, Afrika, Mellemøsten og selvfølgelig vores traditionelle europæiske og nordamerikanske højborg”, udtaler ICC Retspræsident Alexis Mourre.

Alexis Mourre tilføjede, at retten i de senere år har åbnet flere sagsbehandlingskontorer i Asien, herunder Singapore, Hong Kong, Sao Paulo, Shanghai og Abu Dhabi. ICC vil fortsætte med at tilpasse vores tjenester til brugernes behov over hele verden og bibeholde voldgifttjenesternes høje kvalitet.

Statistik af ICC-tvistbilæggelse viser, at der i 2017 blev indgivet i alt 810 nye sager, der involverede 2.316 parter fra 142 lande. Læs undersøgelsen fra White & Case her.

Flere nyheder

Carnet-systemet udvider til Qatar

Qatar er det 78. land til at indføre ATA Carnet-systemet. Samtidig er Qatar Handelskammeret også blevet det 77. medlem af den internationale ATA Carnet Guarantee Chain. Fremmer åben handel På vegne af ICC WCF World […]

Læs mere
Digitalisering af Trade Finance

ICC’s årlige rapport af Trade Finance sektoren Global Trade: Securing Future Growth viser, at 60 pct. af bankerne er godt i gang med digitalisering – hvilket er en essentielt faktor for fremtidens bankverden inden for […]

Læs mere
NY udgave af ICC Guide to Export Import

Det er nu muligt at købe den 5. udgave af ICC Guide to Export & Import. Den 5. udgave går endnu mere i dybden end sine forgænger ved at introducere de væsentlige regler og standardpraksis […]

Læs mere