ICC Danmark

ICC Voldgiftsinstitution er den mest foretrukne i verden

ICC Internationale Voldgiftsdomstol er igen blevet anerkendt som den mest foretrukne voldgiftsinstitution i hele verden ifølge en større international voldgiftsundersøgelse.

Undersøgelsen blev udført af International Arbitration School, Queen Mary University of London (QMUL) i samarbejde med White & Case. Undersøgelsesresultaterne viser, at ICC skiller sig markant ud som den mest foretrukne institution med en betydelig margin på 77pct. Resultatet anerkender ICC’s omdømme, anerkendelse og global tilstedeværelse samt dets internationale erfaring og evne til at tage hensyn til brugernes specifikke behov og præferencer.

Undersøgelsen bekræfter, at ICC er den mest foretrukne institution i alle regioner, herunder Asia Pacific, og forudsiger, at den fortsat vil bevare sin nuværende markedsledende position i de kommende år.

“Vi er glade for at se, at ICC fortsat er den førende institution på hvert kontinent, herunder det hurtigt voksende Asien-Stillehavsområde, Latinamerika, Afrika, Mellemøsten og selvfølgelig vores traditionelle europæiske og nordamerikanske højborg”, udtaler ICC Retspræsident Alexis Mourre.

Alexis Mourre tilføjede, at retten i de senere år har åbnet flere sagsbehandlingskontorer i Asien, herunder Singapore, Hong Kong, Sao Paulo, Shanghai og Abu Dhabi. ICC vil fortsætte med at tilpasse vores tjenester til brugernes behov over hele verden og bibeholde voldgifttjenesternes høje kvalitet.

Statistik af ICC-tvistbilæggelse viser, at der i 2017 blev indgivet i alt 810 nye sager, der involverede 2.316 parter fra 142 lande. Læs undersøgelsen fra White & Case her.

Flere nyheder

Danske virksomheder styrker ulande med frihandel

Onsdag den 13. marts 2019 afholder ICC Danmark, Udenrigsministeriet, Danske Rederier og Mærsk et roundtable-møde, som skal få danske virksomheder med i en offentlig-privat alliance, der skal hjælpe ulande til at fjerne helt konkrete forhindringer […]

Læs mere
ICC’s årlige mæglingsuge

ICC afholdte årets største uddannelsesbegivenhed, ICC Mediation Week, i Paris i starten af februar. Mere end 500 studerende, ADR-praktikere og frivillige fra hele verden var samlet i en uge til læring, netværk og sjov. Studerende […]

Læs mere
Når bæredygtighed bliver mere end blot ”business care”

Industrisektoren verden over kan drage fordel af bæredygtighed. Michael Wilkins fastslår, at bæredygtighed ikke blot er tomme ord, men selv industrisektoren kan drage økonomiske fordele af bæredygtigt erhverv. Michael Wilkins, chef for Bæredygtig Finansiering, S&P […]

Læs mere