ICC Danmark

ICC Voldgiftsinstitution er den mest foretrukne i verden

ICC Internationale Voldgiftsdomstol er igen blevet anerkendt som den mest foretrukne voldgiftsinstitution i hele verden ifølge en større international voldgiftsundersøgelse.

Undersøgelsen blev udført af International Arbitration School, Queen Mary University of London (QMUL) i samarbejde med White & Case. Undersøgelsesresultaterne viser, at ICC skiller sig markant ud som den mest foretrukne institution med en betydelig margin på 77pct. Resultatet anerkender ICC’s omdømme, anerkendelse og global tilstedeværelse samt dets internationale erfaring og evne til at tage hensyn til brugernes specifikke behov og præferencer.

Undersøgelsen bekræfter, at ICC er den mest foretrukne institution i alle regioner, herunder Asia Pacific, og forudsiger, at den fortsat vil bevare sin nuværende markedsledende position i de kommende år.

“Vi er glade for at se, at ICC fortsat er den førende institution på hvert kontinent, herunder det hurtigt voksende Asien-Stillehavsområde, Latinamerika, Afrika, Mellemøsten og selvfølgelig vores traditionelle europæiske og nordamerikanske højborg”, udtaler ICC Retspræsident Alexis Mourre.

Alexis Mourre tilføjede, at retten i de senere år har åbnet flere sagsbehandlingskontorer i Asien, herunder Singapore, Hong Kong, Sao Paulo, Shanghai og Abu Dhabi. ICC vil fortsætte med at tilpasse vores tjenester til brugernes behov over hele verden og bibeholde voldgifttjenesternes høje kvalitet.

Statistik af ICC-tvistbilæggelse viser, at der i 2017 blev indgivet i alt 810 nye sager, der involverede 2.316 parter fra 142 lande. Læs undersøgelsen fra White & Case her.

Flere nyheder

Ny generalsekretær for ICC Danmark

Brian Mikkelsen erstatter Jens Klarskov på posten som generalsekretær for ICC Danmark. Det sker samtidig med at Brian Mikkelsen tiltræder som administrerende direktør i Dansk Erhverv. Brian er tidligere justits-, erhvervs og kulturminister samt tidligere […]

Læs mere
ICC’s nye formand er Paul Polman

Paul Polman, administrerende direktør for Unilever, er blevet valgt som formand for ICC ved World Council i Paris den 21. juni. Ambitioner om bæredygtigt erhverv Polman har været leder af Unilever siden 2009. Hr. Polman […]

Læs mere
Virksomheder kæmper for at nedbryde plastforurening

ICC markerede World Environment Day ved at fremhæve innovative virksomheder rundt omkring i verden, der forpligter sig til at nedbryde plastforurening. FN’s World Environment Day Hvert år den 5. juni afholdes FN’s World Environment Day. […]

Læs mere