ICC Danmark

ICC udgiver nye procedurer for voldgiftsdomstol

ICC’s nye voldgiftsregler trådte i kraft 1. marts 2017. Voldgiftsreglernes procedurer gælder for alle voldgiftskrav, der fremsættes i henhold til ICC-reglerne.

Den forenklede procedure gælder for alle voldgiftskrav, der er fremsat i henhold til ICC-reglerne, hvor voldgiftsaftalen er underskrevet den 1. marts 2017, og det samlede beløb, der er omtvistet, ikke overstiger 2 mio. USD. Parterne kan fravælge den forenklede procedure, mens den internationale voldgiftsdomstol ved det internationale handelskammer også kan beslutte ikke at anvende den, hvis den anser det for uhensigtsmæssigt under omstændighederne i en bestemt sag.

Parterne kan også vælge at følge den forenklede procedure uanset det omtvistede beløb eller datoen for indgåelsen af voldgiftsaftalen. Link til nye procedurer.

Voldgiftsstedet varierer fra Wien til Hongkong, Singapore, Paris og London. Det fremgår af ICC’s nylig offentliggjorte voldgiftsstatistik, link.

ICC’s procedurer garanterer effektivitet
De første tvisterfremsat under den forenklede procedure, dækker en bred vifte af økonomiske aktiviteter og sektorer, herunder industriel ingeniørvirksomhed, energi, farmaceutiske produkter, finansiering og hoteludvikling.

Voldgiftsdomstolens præsident Alexis Mourre udtaler om voldgiftsreglerne, at: “I international handel er tids- og omkostningsstyring nøglefaktorer for succes, både for virksomheder og regeringer. ICC’s procedurer garanterer, at tvister vil blive behandlet så hurtigt og omkostningseffektivt som muligt. ” Som verdens førende voldgiftsinstans indførte ICC Domstolen proceduren som en del af en række skridt, der er blevet truffet for at fremme effektiviteten og gennemsigtigheden af ​​ICC-voldgiftsdomstol. Link til nye regler.

Flere nyheder

ICC’s faste observatør ved FN stopper

Louise Kantrow stopper som konsulent og fast observatør ved FN for ICC. Det blev meddelt på ICC’s Knowledge Sharing Sessions i Paris den 14. november. Louise Kantrow har i løbet af de sidste ti år […]

Læs mere
ICC Danmark & DSEB’s årsmiddag 2017

ICC Danmarks årsmiddag blev for tredje gang afholdt i samarbejde med DSEB (Danish Society for Education and Business) den 14. november. ICC og DSEB’s afholder årsmiddag sammen for at hylde det tætte samarbejde mellem forskning […]

Læs mere