ICC Danmark

ICC udgiver nye procedurer for voldgiftsdomstol

ICC’s nye voldgiftsregler trådte i kraft 1. marts 2017. Voldgiftsreglernes procedurer gælder for alle voldgiftskrav, der fremsættes i henhold til ICC-reglerne.

Den forenklede procedure gælder for alle voldgiftskrav, der er fremsat i henhold til ICC-reglerne, hvor voldgiftsaftalen er underskrevet den 1. marts 2017, og det samlede beløb, der er omtvistet, ikke overstiger 2 mio. USD. Parterne kan fravælge den forenklede procedure, mens den internationale voldgiftsdomstol ved det internationale handelskammer også kan beslutte ikke at anvende den, hvis den anser det for uhensigtsmæssigt under omstændighederne i en bestemt sag.

Parterne kan også vælge at følge den forenklede procedure uanset det omtvistede beløb eller datoen for indgåelsen af voldgiftsaftalen. Link til nye procedurer.

Voldgiftsstedet varierer fra Wien til Hongkong, Singapore, Paris og London. Det fremgår af ICC’s nylig offentliggjorte voldgiftsstatistik, link.

ICC’s procedurer garanterer effektivitet
De første tvisterfremsat under den forenklede procedure, dækker en bred vifte af økonomiske aktiviteter og sektorer, herunder industriel ingeniørvirksomhed, energi, farmaceutiske produkter, finansiering og hoteludvikling.

Voldgiftsdomstolens præsident Alexis Mourre udtaler om voldgiftsreglerne, at: “I international handel er tids- og omkostningsstyring nøglefaktorer for succes, både for virksomheder og regeringer. ICC’s procedurer garanterer, at tvister vil blive behandlet så hurtigt og omkostningseffektivt som muligt. ” Som verdens førende voldgiftsinstans indførte ICC Domstolen proceduren som en del af en række skridt, der er blevet truffet for at fremme effektiviteten og gennemsigtigheden af ​​ICC-voldgiftsdomstol. Link til nye regler.

Flere nyheder

Ny generalsekretær for ICC Danmark

Brian Mikkelsen erstatter Jens Klarskov på posten som generalsekretær for ICC Danmark. Det sker samtidig med at Brian Mikkelsen tiltræder som administrerende direktør i Dansk Erhverv. Brian er tidligere justits-, erhvervs og kulturminister samt tidligere […]

Læs mere
ICC’s nye formand er Paul Polman

Paul Polman, administrerende direktør for Unilever, er blevet valgt som formand for ICC ved World Council i Paris den 21. juni. Ambitioner om bæredygtigt erhverv Polman har været leder af Unilever siden 2009. Hr. Polman […]

Læs mere
Virksomheder kæmper for at nedbryde plastforurening

ICC markerede World Environment Day ved at fremhæve innovative virksomheder rundt omkring i verden, der forpligter sig til at nedbryde plastforurening. FN’s World Environment Day Hvert år den 5. juni afholdes FN’s World Environment Day. […]

Læs mere
ICC Voldgiftsinstitution er den mest foretrukne i verden

ICC Internationale Voldgiftsdomstol er igen blevet anerkendt som den mest foretrukne voldgiftsinstitution i hele verden ifølge en større international voldgiftsundersøgelse. Undersøgelsen blev udført af International Arbitration School, Queen Mary University of London (QMUL) i samarbejde […]

Læs mere