ICC Danmark

ICC udgiver global outsourcing guide

ICC udgiver en praktisk vejledning om vellykkede outsourcing løsninger – tilgængelig til gratis download.

I en globaliseret verden søger flere og flere virksomheder efter samarbejde og outsourcing på andre markeder og regioner. Ifølge en undersøgelse fra 2016 af konsulentfirmaet Deloitte outsourcer de fleste virksomheder for at reducere omkostningerne og for at fokusere på kerneforretningsområder og løse kapacitetsproblemer. Outsourcing skaber også muligheder for øget global handel mellem virksomheder og internationale relationer mellem lande.

Virksomheder outsourcer i stigende grad:
Det forventes, at et stigende antal virksomheder fremadrettet vil benytte sig af outsourcing. Det vil især være inden for menneskelige ressourcer, hvor informationsteknologi og finansmiljøer bliver mere og mere detaljerede og risiko-fokuserede for erhvervslivet i en række historisk regulerede sektorer.

Denne praktiske vejledning er oprettet af ICC’s Commission on Commercial Law and Practice, læs mere her. Vejledningen har til formål at lette og støtte regulerede virksomheder, når de outsourcer deres aktiviteter. Med vejledningen håber ICC at styrke selvregulering i outsourcing og supplere andre selvregulerende initiativer.

Outsourcing er nøglen til globale åbne markeder: 
“Outsourcing er nøglen til globale åbne markeder, da adgang til nye markeder ofte afhænger af muligheden for at outsource”, siger Christina Strandman Ullrich, Senior Compliance Advisor på CSU Compliance og medlem af ICC Sveriges Udvalg for Finansielle Serviceydelser og Forsikring, som ledte outsourcing-guide-projektet. Christina fortsætter: ” Vi håber, at denne vejledning vil skabe tillid til outsourcing-processen med det endelige mål at fremme handel og investeringer. ”

ICC’s outsourcingguide indeholder generelle principper og retningslinjer for både Outsourcing Party og Service Provider og er beregnet til at være gældende i enhver jurisdiktion. Vejledningen er designet til at være særlig nyttig, når outsourcingpartiet er en reguleret enhed, som hvor finansielle virksomheder skal sikre en forsvarlig forvaltning af deres forretning, uanset om deres aktiviteter er outsourcet eller ej.

ICC’s outsourcing-guiden er gratis til download på ICCwbo’s hjemmeside.

 

Flere nyheder

NY udgave af ICC Guide to Export Import

Det er nu muligt at købe den 5. udgave af ICC Guide to Export & Import. Den 5. udgave går endnu mere i dybden end sine forgænger ved at introducere de væsentlige regler og standardpraksis […]

Læs mere
Copenhagen Arbitration Day 2018

Voldgiftinstituttet og ICC Danmark var værter for den første Copenhagen Arbitration Day, som blev afholdt den 5. april 2018 på Børsen. ICC International Court of Arbitration i fremgang Præsident for ICC International Court of Arbitration, […]

Læs mere
ICC Danmark har fået ny Vice General Sekretær

ICC Danmark har ansat en ny Vice General Sekretær efter, at Nynne Norman Scheuer fratrådte stillingen.  Vores nye Vice General Sekretær er cand. polit. Christian Sestoft. Christian (46 år) er en erfaren politisk-økonomisk medarbejder i […]

Læs mere