ICC Danmark

ICC regelsæt for forfaitering får støtte af FN

ICC Uniform Rules for Forfaiting blev officielt godkendt af FN’s Kommission for International Handelsret (UNCITRAL) på sin 50. plenarforsamling den 14. juli 2017 i Wien.

Et globalt regelsæt
ICC’s regelsæt for forfaitering er et globalt regelsæt inden for handelsfinansiering. Forfaitering er en finansiel transaktion, der omfatter salg af en af ​​virksomhedens transaktioner. Det er et redskab som man kan bruge inden for international handelsfinansiering.

ICC Uniform Rules for Forfaiting er det første globale regelsæt for forfaitering. Det er resultatet af tre og et halvt års fælles indsats fra ICC og International Trade and Forfaitering Association (ITFA). ICC og ITFA har i deres arbejde samarbejdet med store handelsfinansieringsbanker, forfaitering virksomheder, eksportører og eksperter. Formålet med URF 800 er at skabe et standard regelsæt, som kan anvendes inden for forfaitering-markederne over hele verden. 

Til gavn for små og mellemstore virksomhederICCs generalsekretær John Danilovich udtaler: “Vi er glade for at få FN’s støtte til ICC’s sæt af globale regler og standarder for finansiering af handel. Harmoniserede globale regler spiller en afgørende rolle for at lette handelsbarriere for ​​små virksomheder, der ønsker at handle internationalt. ”

Modernisering af international handelsret
Det var Pradeep Taneja, koncernchef for Trade Technical Services Bank-ABC, som præsenterede forfaitering-regelsættet til UNITRAL. Hr. Taneja udtalte efterfølgende: “FN’s støtte til regelsættet er en vigtig milepæl for ICC, da det styrker ICC’s mandat til at fjerne hindringer for international handel. Det er med til at gradvist at modernisere handelsretten. Det repræsenterer den mest magtfulde indsats for at harmonisere forfaitering-regler på internationalt plan. ” Hr. Taneja pointerer, at forfaitering-regelsættet forbedrer eksportørernes pengestrømme og deres konkurrencemæssige fordele øges. ICC bidrager hermed til at lette international fordringsfinansiering og international handel. Læs mere om. 

Flere nyheder

ICC’s faste observatør ved FN stopper

Louise Kantrow stopper som konsulent og fast observatør ved FN for ICC. Det blev meddelt på ICC’s Knowledge Sharing Sessions i Paris den 14. november. Louise Kantrow har i løbet af de sidste ti år […]

Læs mere
ICC udgiver nye procedurer for voldgiftsdomstol

ICC’s nye voldgiftsregler trådte i kraft 1. marts 2017. Voldgiftsreglernes procedurer gælder for alle voldgiftskrav, der fremsættes i henhold til ICC-reglerne. Den forenklede procedure gælder for alle voldgiftskrav, der er fremsat i henhold til ICC-reglerne, […]

Læs mere