ICC Danmark

ICC regelsæt for forfaitering får støtte af FN

ICC Uniform Rules for Forfaiting blev officielt godkendt af FN’s Kommission for International Handelsret (UNCITRAL) på sin 50. plenarforsamling den 14. juli 2017 i Wien.

Et globalt regelsæt
ICC’s regelsæt for forfaitering er et globalt regelsæt inden for handelsfinansiering. Forfaitering er en finansiel transaktion, der omfatter salg af en af ​​virksomhedens transaktioner. Det er et redskab som man kan bruge inden for international handelsfinansiering.

ICC Uniform Rules for Forfaiting er det første globale regelsæt for forfaitering. Det er resultatet af tre og et halvt års fælles indsats fra ICC og International Trade and Forfaitering Association (ITFA). ICC og ITFA har i deres arbejde samarbejdet med store handelsfinansieringsbanker, forfaitering virksomheder, eksportører og eksperter. Formålet med URF 800 er at skabe et standard regelsæt, som kan anvendes inden for forfaitering-markederne over hele verden. 

Til gavn for små og mellemstore virksomhederICCs generalsekretær John Danilovich udtaler: “Vi er glade for at få FN’s støtte til ICC’s sæt af globale regler og standarder for finansiering af handel. Harmoniserede globale regler spiller en afgørende rolle for at lette handelsbarriere for ​​små virksomheder, der ønsker at handle internationalt. ”

Modernisering af international handelsret
Det var Pradeep Taneja, koncernchef for Trade Technical Services Bank-ABC, som præsenterede forfaitering-regelsættet til UNITRAL. Hr. Taneja udtalte efterfølgende: “FN’s støtte til regelsættet er en vigtig milepæl for ICC, da det styrker ICC’s mandat til at fjerne hindringer for international handel. Det er med til at gradvist at modernisere handelsretten. Det repræsenterer den mest magtfulde indsats for at harmonisere forfaitering-regler på internationalt plan. ” Hr. Taneja pointerer, at forfaitering-regelsættet forbedrer eksportørernes pengestrømme og deres konkurrencemæssige fordele øges. ICC bidrager hermed til at lette international fordringsfinansiering og international handel. Læs mere om. 

Flere nyheder

NY udgave af ICC Guide to Export Import

Det er nu muligt at købe den 5. udgave af ICC Guide to Export & Import. Den 5. udgave går endnu mere i dybden end sine forgænger ved at introducere de væsentlige regler og standardpraksis […]

Læs mere
Copenhagen Arbitration Day 2018

Voldgiftinstituttet og ICC Danmark var værter for den første Copenhagen Arbitration Day, som blev afholdt den 5. april 2018 på Børsen. ICC International Court of Arbitration i fremgang Præsident for ICC International Court of Arbitration, […]

Læs mere
ICC Danmark har fået ny Vice General Sekretær

ICC Danmark har ansat en ny Vice General Sekretær efter, at Nynne Norman Scheuer fratrådte stillingen.  Vores nye Vice General Sekretær er cand. polit. Christian Sestoft. Christian (46 år) er en erfaren politisk-økonomisk medarbejder i […]

Læs mere