ICC Danmark

ICC Danmark afholder den 6. juni 2018 Incotermskursus.

Lær hvordan du vælger den rigtige Incoterms® klausul, når du indgår aftale med din handelspartner, hvad enten du er eksportør eller importør. Få et godt indblik i, hvordan du sikrer dig, at varer og betaling udveksles sikkert, og hvordan handelsaftalen kan knyttes bedst muligt sammen med dine transport- og logistikaftaler samt aftaler om forsikring.

INCOTERMS® benyttes i forbindelse med varehandel for at beskrive reglerne for en vares levering, fordeling af omkostninger, risikoovergang samt en række yderligere forpligtelser mellem sælger og køber i internationale samhandelsforhold. INCOTERMS® er ikke lovregler, men en nedfældelse og beskrivelse af handelssædvaner, der er anerkendt og anvendes over hele verden i internationale handelsaftaler. Ved at gøre en specifik INCOTERMS® regel til en del af handelsaftalen sikrer parterne sig, at deres aftale suppleres med og fortolkes i overensstemmelse med, hvad der følger af INCOTERMS®.

På kurset vil du blive undervist af Ulla Fabricius, som har i mere end 15 år været advokat og partner i NJORD Law Firm, hvor hun rådgiver nationale og internationale transport – og handelsvirksomheder samt forsikringsselskaber om alle aspekter inden for transport, shipping, handel og forsikring. Læs mere.

Søren Theilgaard er advokat hos Magnusson og har praktiseret lov i det internationale miljø i 45 år. Han har fokuseret på international aftaleret og lovgivningen om finansielle institutioner suppleret med fusioner og overtagelser, selskabsret og licens- og distributions kontrakter. Læs mere.

Du vil få indblik i, hvordan betalingsbetingelser fungerer i forhold til international handel. Hovedvægten vil være på rembursen fra start til slut. Dertil vil du kunne høre mere om hvordan varen skal forsikres. Du hører om de forskellige muligheder, der er for forsikring af varen, hvilke risici, der bør tegnes forsikring imod, hvorledes forsikring tegnes og kommer i brug, hvis skaden sker.

Seminaret er for dig, der arbejder med import/eksport, salg, indkøb eller transport og logistik. Du er måske din virksomheds nøgleperson, når det handler om at udfærdige import/eksportdokumenter, indgå logistik og transportaftaler, tegne forsikringer, løse reklamationsopgaver, have kontakt til banken ved remburser, sælge på internationale markeder eller klare hverdagens udfordringer i forhold til transportører og lignende.

Tilmelding:
Fremsend venligst en mail til ICC Danmark på: event@iccdanmark.dk

Følgende deltagelsesoplysninger bedes oplyst:

Navn,
Organisation/virksomhed,
Adresse,
E-mail,
Samt faktureringsinformation (organisation/virksomhed, CVR nummer, adresse).

 

Du kan læse mere om vores Incotermskursus her. 

Du kan læse mere om vores Incoterms publikationer her. 

 

Flere nyheder

NY udgave af ICC Guide to Export Import

Det er nu muligt at købe den 5. udgave af ICC Guide to Export & Import. Den 5. udgave går endnu mere i dybden end sine forgænger ved at introducere de væsentlige regler og standardpraksis […]

Læs mere
Copenhagen Arbitration Day 2018

Voldgiftinstituttet og ICC Danmark var værter for den første Copenhagen Arbitration Day, som blev afholdt den 5. april 2018 på Børsen. ICC International Court of Arbitration i fremgang Præsident for ICC International Court of Arbitration, […]

Læs mere
ICC Danmark har fået ny Vice General Sekretær

ICC Danmark har ansat en ny Vice General Sekretær efter, at Nynne Norman Scheuer fratrådte stillingen.  Vores nye Vice General Sekretær er cand. polit. Christian Sestoft. Christian (46 år) er en erfaren politisk-økonomisk medarbejder i […]

Læs mere
Digitale færdigheder har stor betydning for SDG’erne

Digital teknologi er et vigtigt redskab for bæredygtig udvikling. Men mange mennesker rundt omkring i verden mangler stadig grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at høste fordelene ved den digitale økonomi. ICC´s Basis Action Support […]

Læs mere