ICC Danmark

Første kvindelige vicepræsident i ICC

ICC har fået ny næstformand og for første gang er det en kvinde, som besidder positionen. ICC’s nye næstformand, Karien van Gennip, har også et imponerende CV, som blandt andet indbefatter en bestyrelsespost i ICC siden juli 2012, formand for ICC’s finansudvalg og medlem af styrelsesorganet i ICC’s internationale voldgiftsdomstol. Karien van Gennip er desuden administrerende direktør for ING France, en førende international finansgruppe.

Kariens begyndte sin karriere som ledelseskonsulent for McKinsey & Company i Amsterdam og San Francisco. Hun blev medlem af ING Group i 2008 som direktør for Group Public & Government Affairs, og blev senere udnævnt til direktør for Private Banking & Investments inden hun blev ansvarlig for at lede koncernens franske aktiviteter. Karien er tidligere politiker for Den Kristelige Demokratiske Appel (CDA) i Holland, hvor hun fra 2006-2008 også var medlem af det hollandske parlament som medlem af repræsentanternes hus.

Karien har allerede gjort en imponerende karriere og kan nu også skrive Næstformand for ICC på sit CV. Det er første gang, at en kvinde har haft en næstformandsposition i ICC’s direktion.

Flere nyheder

ICC’s faste observatør ved FN stopper

Louise Kantrow stopper som konsulent og fast observatør ved FN for ICC. Det blev meddelt på ICC’s Knowledge Sharing Sessions i Paris den 14. november. Louise Kantrow har i løbet af de sidste ti år […]

Læs mere
ICC udgiver nye procedurer for voldgiftsdomstol

ICC’s nye voldgiftsregler trådte i kraft 1. marts 2017. Voldgiftsreglernes procedurer gælder for alle voldgiftskrav, der fremsættes i henhold til ICC-reglerne. Den forenklede procedure gælder for alle voldgiftskrav, der er fremsat i henhold til ICC-reglerne, […]

Læs mere