ICC Italien afholder deres årlige Certifikat i International Handels- og investeringsvoldgift

Dato/Tid
Monday 25. September 2017
Hele dagen

Sted
University of Rome

ICC Italien afholder deres årlige Certifikat i International Handels- og investeringsvoldgift

Fra den 25. september til den 29. september afholder ICC Italien sammen med Universitet i Rom, den italienske sammenslutning for Voldgift – AIA og Milano-kammeret for Voldgift – CAM deres årlige Certifikat i International Handels- og investeringsvoldgift på universitet i Rom. Det er fjerde gang, at Certifikatet bliver afholdt.

Selve programmet vil blive ledet af de mest ledende akademikere og interne rådgivere, som vil give dig en teoretisk og praktisk indsigt, blandt andet gennem interaktive workshops, om kommerciel og investeringsvoldgift. Programmet omfatter også deltagelse i den 4. årlige internationale voldgiftforelæsning, der afholdes af Universitet i Rom og UNIDROIT.

Programmet indeholder blandt andet oplæg om International voldgift og udenlandsk investeringsbeskyttelse, Voldgiftsaftalen: Formelle og materielle gyldighed, Tilrettelæggelse af voldgiftssager og mange flere. Dertil som en del af programmet vil man også deltage i De internationale voldgiftsspillere Certifikatets indledende oplæg hos Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP, Voldgiftsgodtgørelse: drøftelse og udarbejdelse og udfordrende voldgiftskendelser: grunde og internationalt overblik og Universitetet i Roma Tre – UNIDROIT 4. årlige internationale voldgiftsforelæsning.

Dato: Fra den 25.-29. september, 2017
Sted: Universitet i Rom
Pris: 500 €
Pre-Registrering:
Du har allerede nu muligheden for at forhåndsregistrere dig til konferencen via følgende link (http://www.arbitrationcertificate.com/)

Såfremt, at du har spørgsmål eller problemer med linket skriv til ICC Danmark: event@iccdanmark.dk

Map Unavailable