Global Alliance-rountable

Dato/Tid
Tuesday 12. March 2019
9:00 - 11:00

Sted
Danske Rederier

Global Alliance-rountable

ICC Danmark afholder sammen med Mærsk, Danske Rederier og Udenrigsministeriet et roundtable-arrangement for Global Alliance for Trade Facilitation den 13. marts 2019.

Mere om arrangementet
Verdenshandelsorganisationens handelsaftaleaftale (TFA) medvirker til væsentlig social og økonomisk udvikling, der skaber omkring 20 millioner arbejdspladser, åbner nye markeder og i sidste ende reducerer fattigdom. Dermed er TFA en gylden forretningsmulighed for at gøre global handel enklere, hurtigere og mere omkostningseffektiv.

Danmark har for nylig tiltrådt Global Alliance for Trade Facilitation – et donorfinansieret initiativ, der hjælper regeringer med at udvikle udviklingslande til at implementere TFA. Alliancen sigter mod at skabe et miljø, hvor virksomhederne lettere kan handle med forudsigelige procedurer, strømlinet regulering og mere automatisering. Alliancen leverer i øjeblikket ni projekter på tværs af Afrika, Asien og Latinamerika, og mange andre er på vej.

Alliancen er afhængig af, at erhvervslivet er involveret som en ligestillet partner til regeringen i design og levering af projekter fra start til slut. Deltag i vores arrangement og hør mere om hvordan din virksomhed kan blive involveret.

Denne begivenhed er en chance for virksomhederne at finde ud af mere om TFA, Danmarks rolle i Alliancen og specifikke muligheder for danske virksomheder til at blive involveret.

Det ville være af største interesse for dem, der arbejder inden for udenrigshandel, logistik, lovgivningsmæssige anliggender, offentlige anliggender eller andre afdelinger i forbindelse med handelsfacilitation.

For at finde ud af mere om alliancen, besøg www.tradefacilitation.org.

Tilmelding sker pr. mail til Christian Sestoft på christian.sestoft@iccdanmark.dk.
Senest den 27. februar

Vi håber meget på dig der.

Brian Arthur Mikkelsen

Generalsekretær, ICC Danmark

Map Unavailable