ICC Danmark

Erhvervskompetence er afgørende for en blomstrende digital økonomi

På IGT Internet Governance Forum 2017 fremhævede ICC BASIS (Business Action to Support the Information Society), at det er essentielt, at politikere og andre relevante interessenter sætter fokus på generel genskab til IKT (Information, Communication and Technology).

Mødet til LGT handlede om hvordan man sikrer effektive og fremtidige orienterede politiske tilgange til den digitale økonomi. Til IGT delte fagfolk fra de tekniske sektorer deres respektive ekspertise og erfaringer om de sociale, tekniske, økonomiske og ledelsesmæssige faktorer, der bidrager til at udnytte IKT til samfundsmæssig fordel i udviklede lande og udviklingslande.

IGT – hvad er det?
IGF er et interessentforum, der diskuterer politiske spørgsmål vedrørende internettet med alle relevante interessenter. Det bestod af fire dages program med diskussion om de nødvendige indsatser for at sikre et politisk klima for digitale økonomi. Med til forummet var virksomhedsledere og regeringsrepræsentanter. Det handlede kort sagt om, hvordan man effektivt kan udnytte erhvervskompetencer til at fremme et miljø for den digitale økonomi.

IKT – hvordan kan det udnyttes i praksis?
Virksomheder i udviklede lande og udviklingslande kan bidrage med deres ekspertise og erfaring til at understøtte den digitale økonomi på flere måder. Dette omfatter kapacitetsopbygning, uddannelsesinitiativer, fremme af innovation, offentlig-private forsknings- og udviklingspartnerskaber og forbedring af forståelsen af hvordan IKT fungerer i praksis. Men for at høste de fordele, som informations- og kommunikationsteknologi og privat sektoraktivitet har at tilbyde skal politikere skabe lovgivningsmæssige rammer, der tilskynder innovation og investeringer.

Ellen Blackler fra Disney udtaler: “Jeg tror, ​​at vores samtale i dag har vist, at et gunstigt miljø for den digitale økonomi går langt ud over IKT-politikken. Det er den udfordring, vi alle står over for; at genkende forbindelser. For at drive den digitale økonomi fremad skal du have den brede opfattelse. ”

Teknologisk udvikling
Rob Strayer, assisterende statssekretær for Cyber ​​og International Communications and Information Policy udtaler: “Stigende brug af internettet og den teknologiske udvikling de sidste par årtier har skabt enorm økonomisk vækst. Denne vækst har også bragt udfordringer med hensyn til sociale strukturer, politiske processer og tilslutningsmuligheder rundt om i verden. Vi er kommet hertil hvor vi er i dag, gennem en interesseforums-model af robust inkluderende engagement for at løse problemer”.

ICC’s nye Politikerklæring om IKT, politik og bæredygtig økonomisk udvikling er et nyttigt værktøj for politikere, der søger at forstå, hvordan man kan udnytte IKT til SDG’erne.

Flere nyheder

ICC Voldgiftsinstitution er den mest foretrukne i verden

ICC Internationale Voldgiftsdomstol er igen blevet anerkendt som den mest foretrukne voldgiftsinstitution i hele verden ifølge en større international voldgiftsundersøgelse. Undersøgelsen blev udført af International Arbitration School, Queen Mary University of London (QMUL) i samarbejde […]

Læs mere
Carnet-systemet udvider til Qatar

Qatar er det 78. land til at indføre ATA Carnet-systemet. Samtidig er Qatar Handelskammeret også blevet det 77. medlem af den internationale ATA Carnet Guarantee Chain. Fremmer åben handel På vegne af ICC WCF World […]

Læs mere
Digitalisering af Trade Finance

ICC’s årlige rapport af Trade Finance sektoren Global Trade: Securing Future Growth viser, at 60 pct. af bankerne er godt i gang med digitalisering – hvilket er en essentielt faktor for fremtidens bankverden inden for […]

Læs mere
NY udgave af ICC Guide to Export Import

Det er nu muligt at købe den 5. udgave af ICC Guide to Export & Import. Den 5. udgave går endnu mere i dybden end sine forgænger ved at introducere de væsentlige regler og standardpraksis […]

Læs mere