ICC Danmark

Erhvervskompetence er afgørende for en blomstrende digital økonomi

På IGT Internet Governance Forum 2017 fremhævede ICC BASIS (Business Action to Support the Information Society), at det er essentielt, at politikere og andre relevante interessenter sætter fokus på generel genskab til IKT (Information, Communication and Technology).

Mødet til LGT handlede om hvordan man sikrer effektive og fremtidige orienterede politiske tilgange til den digitale økonomi. Til IGT delte fagfolk fra de tekniske sektorer deres respektive ekspertise og erfaringer om de sociale, tekniske, økonomiske og ledelsesmæssige faktorer, der bidrager til at udnytte IKT til samfundsmæssig fordel i udviklede lande og udviklingslande.

IGT – hvad er det?
IGF er et interessentforum, der diskuterer politiske spørgsmål vedrørende internettet med alle relevante interessenter. Det bestod af fire dages program med diskussion om de nødvendige indsatser for at sikre et politisk klima for digitale økonomi. Med til forummet var virksomhedsledere og regeringsrepræsentanter. Det handlede kort sagt om, hvordan man effektivt kan udnytte erhvervskompetencer til at fremme et miljø for den digitale økonomi.

IKT – hvordan kan det udnyttes i praksis?
Virksomheder i udviklede lande og udviklingslande kan bidrage med deres ekspertise og erfaring til at understøtte den digitale økonomi på flere måder. Dette omfatter kapacitetsopbygning, uddannelsesinitiativer, fremme af innovation, offentlig-private forsknings- og udviklingspartnerskaber og forbedring af forståelsen af hvordan IKT fungerer i praksis. Men for at høste de fordele, som informations- og kommunikationsteknologi og privat sektoraktivitet har at tilbyde skal politikere skabe lovgivningsmæssige rammer, der tilskynder innovation og investeringer.

Ellen Blackler fra Disney udtaler: “Jeg tror, ​​at vores samtale i dag har vist, at et gunstigt miljø for den digitale økonomi går langt ud over IKT-politikken. Det er den udfordring, vi alle står over for; at genkende forbindelser. For at drive den digitale økonomi fremad skal du have den brede opfattelse. ”

Teknologisk udvikling
Rob Strayer, assisterende statssekretær for Cyber ​​og International Communications and Information Policy udtaler: “Stigende brug af internettet og den teknologiske udvikling de sidste par årtier har skabt enorm økonomisk vækst. Denne vækst har også bragt udfordringer med hensyn til sociale strukturer, politiske processer og tilslutningsmuligheder rundt om i verden. Vi er kommet hertil hvor vi er i dag, gennem en interesseforums-model af robust inkluderende engagement for at løse problemer”.

ICC’s nye Politikerklæring om IKT, politik og bæredygtig økonomisk udvikling er et nyttigt værktøj for politikere, der søger at forstå, hvordan man kan udnytte IKT til SDG’erne.

Flere nyheder

ICC udgiver global outsourcing guide

ICC udgiver en praktisk vejledning om vellykkede outsourcing løsninger – tilgængelig til gratis download. I en globaliseret verden søger flere og flere virksomheder efter samarbejde og outsourcing på andre markeder og regioner. Ifølge en undersøgelse […]

Læs mere

Alle priser er + MOMS og inkluderer IKKE fragtomkostninger!