DSEB og ICC Danmarks Årsmiddag 2015

DSEB og ICC Danmarks årlige medlemsmiddag blev afholdt den 5. november 2015.

ICC Danmarks årsmiddag blev for første gang afholdt i samarbejde med DSEB (Danish Society for Education and Business) den 5. november. Samarbejdet om Årsmiddagen sker på baggrund af den synergi der kan skabes ved at kombinere de fokusområder som DSEB og ICC arbejder med: Forskning og erhvervsliv.

Aftenens hovedtaler var konkurrencekommissær Magrethe Vestager. Hun fortalte om sin indsats for at sikre en fair, lige og reel konkurrence på det europæiske marked, til gavn for både borgere og virksomheder. Hun mente at Danmark må tage stilling, og indgå med fuldt engagement i EU-samarbejdet.

Derudover blev Gunnar V. Holms legat uddelt før middagen. Legatet gives til den eller de studerende med højeste karaktergennemsnit på henholdsvis CBS og Niels Brock. DSEB’s formand Birgitte Aagard-Svendsen overrakte prisen til Trine Juel Kristensen og Philip Lyng Madsen, som begge havde fået det højeste snit på CBS, og til Peter Severini som havde fået det højeste snit på Niels Brock.

Under middagen overrakte H.K.H. Prins Joachim den årlige Tietgenpris på kr. 500.000 til Ole Helby Petersen. Overrækkelsen blev motiveret af formand for Tietgenpris komitéen Peter Møllgaard. I sin motivation nævnte Peter Møllgaard den imponerende forskningsindsats som Ole Helby Petersen på kort tid havde formået at bidrage med inden for den erhvervsrettede samfundsvidenskab.

Se billeder fra middagen herunder: