ICC Danmark

Copenhagen Arbitration Day – Perspektiver om international voldgift

Dansk Voldgiftsinstitut og ICC Danmark afholder den 5. april Copenhagen Arbitration Day. Det afholdes i København i inspirerende omgivelser på Børsen, der ligger ved siden af Folketinget og Højesteret.

Arbitration Day i København giver en enestående mulighed for at udforske grundlæggende spørgsmål i international voldgift og for at blive opdateret om udviklingen inden for feltet af ekspertpaneler, herunder to af verdens mest erfarne personer og ledende praktiserende fra Danmark.

De to internationale hovedtalere:

Alexis Mourre
Alexis Mourre er en uafhængig voldgiftsmand i Paris, der praktiserer over hele verden. Han har deltaget som rådgiver eller voldgiftsmand i mere end 250 internationale voldgiftssager. Siden 2015 har Alexis Mourre været præsident for ICC’s internationale voldgiftsdomstol med kontorer i Paris, New York, Hong Kong og Sao Paulo.Wend

Wendy J. Miles
Wendy J. Miles praktiserer i London med Debevoise & Plimpton, en af verdens førende advokatfirmaer inden for international voldgift. Hun er næstformand i ICC’s internationale voldgiftsdomstol og er fortsat repræsentant for forskellige faglige organer.

 

Du kan se det fulde program og læse mere om arrangementet her. 

Flere nyheder

ICC udgiver global outsourcing guide

ICC udgiver en praktisk vejledning om vellykkede outsourcing løsninger – tilgængelig til gratis download. I en globaliseret verden søger flere og flere virksomheder efter samarbejde og outsourcing på andre markeder og regioner. Ifølge en undersøgelse […]

Læs mere

Alle priser er + MOMS og inkluderer IKKE fragtomkostninger!